Sporten is heel belangrijk voor vlot afvallen.
Krachttraining en cardio spelen allebei een even grote rol. Eerst dacht ik dat spier je alleen maar zwaarder en dikker zou maken, maar het is best belangrijk. Als jij een goede spierbouw heb blijf je constant calorieën verbranden zelfs als je zit voor de tv. Het is nu niet de bedoeling om een bodybuilder te worden, maar als je veel vet verbranden wil is krachttraining toch echt wel nodig. Je kan het best sporten 30 minuten na het eten, dan verbrand je de vetten nog. Probeer eten in de avond te vermijden, dat ga je namelijk waarschijnlijk niet kunnen verbranden.

Zorg ook ervoor dat je geen blessures oploopt, want eenmaal een blessure heb je tijd nodig om weer te genezen en dan kan het maanden duren voordat je weer kan sporten. Dus je kan beter met mate goed sporten in plaats van 1 week heel veel en dan niet meer kunnen sporten voor maanden.

Mijn ervaring:

In de afgelopen maanden heb ik veel gesport, vooral wielrennen en hardlopen. Het afvallen ging precies zoals ik wilde, ik had alles onder controle. Totdat ik in de vakantie met de racefiets was gevallen. Ik had me linker schouder gekneusd en mijn knie was zwaar beurs. Ik ben nu al twee maanden op lock-down en word in de gaten gehouden. In de tussentijd ben ik ook 3 kilo aangekomen.


© 2018 - 2022 Pretty Skinny. All rights reserved.