Ik lijd sinds 2016 aan een depressie.
Dit is ontstaan door mijn thuis situatie en het overlijden van familie leden.
Ik voelde me erg slecht en week uit naar fysieke pijn. Ik deed aan zelfbeschadiging.
Ik deed dit dagelijks, hiermee kon ik mijn mentale pijn even vergeten.

Ongeveer een jaar later ging ik naar een VWO richting op school. Hierin kon ik veel afleiding vinden. Ik besteedde zodra ik thuis kwam al mijn tijd aan school. Dit was goed voor mijn punten natuurlijk, maar het werd een obsessie, ik sprak niet meer af met vrienden, ik sloeg vaak trainingen over. Ik had geen sociaal leven meer.

Zodra mijn punten op school iets slechter waren liet ik me volledig gaan in eten, ik at alle ongezonde dingen die in huis te vinden waren. Naarmate dat dit iets vaker voor kwam, kwam ik ook bij. Hierdoor werd ik nog ongelukkiger, ik begon terug met snijden, maar dat hielp natuurlijk niet. Toen besloot ik af te vallen.

Ik ken een meisje met 'Ana' en ik zag hoe mooi slank ze was. Dus besloot ik zelf ook minder te gaan eten. Alleen op mezelf lukte het niet zo goed als ik wil, dus zocht ik contact met een coach en buddy. Ik heb geen coach meer, maar mijn buddy heb ik nog steeds.

We zijn samen 'Pro Ana'.
Daarbij behoort deze website tot een hele fijne Pro Ana groep. Ze zijn er altijd voor me, ook als ik het moeilijk heb en wil toegeven aan de honger. Op dit moment val ik nog steeds af, en ik wil nog veel meer afvallen. En dat is hoe ik terecht ben gekomen bij Ana.


© 2018 - 2022 Pretty Skinny. All rights reserved.