Ik ben Mathilde en heb een dochter van 5 jaar.
Ik wil jullie een normaal dagje in mijn wereld laten kijken of lezen, zeg het maar haha.

Omdat ik een dochter heb, gaat het net wat anders. Ik sta normaal rond 6 uur op, dan ga ik met de hond wandelen of hardlopen, ligt eraan hoe ik mij voel. Als ik thuis weer aan kom is het half 8, dan maak ik mijn kleine meisje wakker, dan gaan wij samen ontbijten, ik neem vaak een pistoletje of wat yoghurt, de kleine meid neemt 1 broodje met hagelslag.
Ze is 5 jaar oud en begint al een kleine diva te worden, dus ze wilt zelf al alles doen, vaak gaat ze zelf naar boven en kleedt ze zich aan, dan help ik haar alleen nog met tandenpoetsen en haar haar doen. Dan gaan wij samen naar school, zij op haar fietsje en ik lopend. Als ze op school is afgeleverd, neem ik vaak een langere weg en ga ik terug naar huis hardlopen.

Als ik dan thuis ben dan komen de huishoudelijke klussen, de was, schoonmaken van de slaapkamers, badkamer, keuken enz. Ik hou van een net huis, maar dat gaat lastig met een kleine meid. Ik ruim dan het speelgoed van de meid op, die doe ik dan weer in de box die in de woonkamer staat. Als het rond 1 uur is dan neem ik vaak als lunch een appeltje. Vaak ga ik dan weer naar buiten met de hond en dan gaan we samen hardlopen. Dan ben ik weer rond 2 uur thuis en dan pak ik mijn sportspullen en ga ik naar de sportschool, dan ga ik 2 uur lang heel hard sporten, om al het eten te verbranden.

4 uur ben ik thuis dan ga ik even een serie kijken, vaak pak ik een craker of hoe ik het zeg krekker haha. Doordat ik ook moderator ben van Pretty Skinny, kijk ik constant even hoe het daar zit en klets ik gezellig mee en doe ik moderator dingetjes.

Om 5 uur haal ik mijn kleine meid weer op, zij is dan vaak bij mijn beste vriendin aan het spelen. Dan gaan wij vaak samen even spelen, tekenen of dansen. 6 uur is het etenstijd en dan maak ik altijd wat klaar, omdat ik Anorexia heb eet ik weinig, maar ik eet wel. Omdat ik wel een dochter heb, maak ik wel eten, maar al het eten wat ik maak of eet en wat de kleine dus ook eet, is gezond. Ik heb nooit ongezond voedsel in huis zoals snoep, koekjes enz. Ik probeer mijn kleine meid gezond en genoeg te laten eten, want eigenlijk wil ik niet dat zij ook zo word als ik ben. 

Daarna is het film of serie tijd voor de kleine meid, dit is vaak barbie. Heel leuk, not haha. De kleine meid gaat rond 8 uur naar bed en dan is het mijn tijd. Rond 8 uur ga ik vaak nog even wat work outs doen, daarna ga ik vaak zelf even nog een serie of film kijken en dan pak ik altijd een gezond tussendoortje erbij. Ik heb zelf chronisch slaapprobleem dus vaak blijf ik nachten op en slaap ik maar 3 uurtjes of zelfs minder.

Dit is zo'n beetje mijn normale dag, het kan soms iets anders lopen, maar ja. Ik ben dus ook een alleenstaande moeder. 


© 2018 - 2022 Pretty Skinny. All rights reserved.