Ja de coaches, daar hoor je meerdere verhalen over en ook zie je nog steeds in de gastenboeken reageren, bijvoorbeeld Ben, maar ook Jack.
Het lastige is dat deze coaches met elkaar samenwerken en zo sluw en slim zijn.
Ikzelf en anderen zijn druk bezig om deze coaches te ontmaskeren, maar dit is lastig.

Ik ga jullie wat vertellen over hoe coaches te werk gaan. Coaches werken zoals ik al zei met elkaar, ze werken vaak via wegwerptelefoons, zodat ze niet of niet makkelijk te traceren zijn. Ook werken ze via apps zoals Kik, maar ook Instagram, Snapchat en Telegram. Er zijn niet veel coaches die hun nummer meteen al geven. Coaches zijn wat dat betreft vieze mannen die niet alleen uitgaan om jou te laten afvallen, maar ze willen meer van jou. Ze willen dat je via video's seksuele handelingen voor ze doet, die jij moet sturen via de app. Dit kan van alles zijn, het is vaak in je ondergoed of zelfs naakt.

Deze mannen gaan tot het uiterste. Als jij je niet aan de regels van hun houdt, krijg je straf. Of als jij niet onderdanig genoeg bent krijg jij straf, als jij het niet goed genoeg doet krijg jij straf. Deze straffen zijn altijd vies, seksueel of zelfs nog erger, je zelf pijn doen. Er zijn coaches die zeggen dat jezelf moeten snijden, jezelf moet slaan met een riem. Er zijn zoveel straffen die deze coaches verzinnen, een paar voorbeelden zijn dat je je eigen plas moet drinken, een pen of iets anders in je vagina moet stoppen, een dag of meerdere dagen geen ondergoed aan onder je kleding enz.

Eerst krijg je milde straffen, omdat ze je vertrouwen natuurlijk willen winnen. Deze straffen worden steeds heftiger en meer. De coaches maken het niet uit. Ze willen jou breken. Want jij bent niks waard en jij bent gewoon weer een meisje voor die coach. De coaches laten jou denken dat jij de enige bent en als jij doet wat zij zeggen, je mooi en perfect wordt, dit is niet waar. Jij bent hun slaaf.

Er zijn verschillende coaches, sommige geven straffen, maar andere willen ook een onderdanig meisje dat seks met hem heeft en dat het meisje de controle weggeeft. Een voorbeeld is BDSM, dit is een rollenspel wat coaches wel is doen met hun meisje. BDSM gaat over onderdanigheid en dominantie, het is seks. Het meisje word vastgehouden, wordt vastgebonden, ze krijgen bijvoorbeeld een halsband om, ze moeten alles doen wat de coach zegt. Ze moeten onderdanig zijn ze moeten alle controle aan de coach geven. Dit is 1 van de meest walgelijkste dingen die een coach kan doen.
Een coach is dus iemand die jou wilt kapot maken en jou als slaaf wilt maken. Als je eenmaal in de wereld van de coaches zit, kom je er haast niet meer uit.

Dus mijn stem naar jou: ga nooit voor een coach!


© 2018 - 2022 Pretty Skinny. All rights reserved.